dilluns, 19 de juliol del 2010

Nova York / Fotografies de Sergi Reboredo


En Sergi Reboredo ens presenta el seu treball "Nova York":

"Nova York és la ciutat més poblada dels Estats Units i això es nota inclús abans d'aterrar. Els enormes gratacels de Manhattan s'entreveuen dins l'horitzó molts quilòmetres abans que l'avió aterri.

Des de fa més d'un segle, és el centre de les finances a nivell mundial dirigides des de Wall Street, on cotitzen les principals empreses del món i a demés, aquesta ciutat és tot un referent de la moda, la cultura, la política i la educació. Als seus carrers també podem trobar la seu principal de l'O.N.U. el que implica moltes decisions polítiques a nivell mundial han estat preses i debatudes en aquesta seu de la qual formen part 192 estats.

En l'àmbit cultural de l'últim segle sempre ha estat una ciutat puntera amb moviments com l'expressionisme abstracte en pintura, renaixement de Harlem dins les arts visuals i la literatura, el Punk, el Hip Hop i el documentalisme fotogràfic entre molts d'altres.

En l'actualitat els seus habitants composen un gresol de cultures diverses (jueus, alemanys, italians, xinesos, hispans y asiàtics entre d'altres) que han arribat a aquesta ciutat a la recerca del somni americà en una època un tant convulsa, ja que la ciutat sembla una mica endormiscada des dels atacs de l'11 de setembre sumats a la crisis financera del 2009."


Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com

1 comentari:

Luuuuuua ha dit...

f interesant blog,felicitari