dilluns, 9 de novembre del 2009

Ocells sense ales / Fotografies del Papu García


Papu García ens explica el seu treball "Ocells sense ales":

"L’inici d’“Ocells sense ales” és conseqüència de la unió de la meva feina com a foto periodista i la meva visió i posterior posada en escena del que sento al fer aquestes fotografies.

En multitud d’ocasions he hagut de realitzar reportatges a zones socialment desfavorides, on la pobresa colpeix l’ambient i omple de tristesa qui visita aquelles zones.

Existeix un xoc brutal en quant a les sensacions que d’allà s’obtenen, per una banda, i com desgraciadament sol passar en aquests casos, són els nens els que pateixen les pitjors conseqüències d’aquesta situació.

Per altre, la felicitat desbordant davant qualsevol petit esdeveniment.

Arriba un moment en que les ales de tots aquests ocells que esvoleteguen, són tallades, fent que tinguin molt poques possibilitats de millorar la seva vida actual, fent veure la realitat del dia a dia.

És això el que em fa tancar les imatges obtingudes a recintes sense sortida, és això el que em fa expressar el meu dolor davant d’ells".

Tota l'exposició a TERRAdeNINGU.com

1 comentari:

Gus ha dit...

Brutal, aquesta de les millor expos que he vist aquí a Terra de Ningú. La fotografia espectacular, i el tractament igual.

Moltissimes felicitats, i es espero que aquesta expo viatgi molt perquè es digna perquè la vegi molta gent.