dilluns, 12 d’abril de 2010

Ruïnes de l’exèrcit / Fotografies de l'Alba Castelltort


L’Alba Castelltort ens presenta el seu treball "Ruïnes de l’exèrcit":

"Tot comença del no-res, qualsevol construcció va ser feta, creada en algun moment, construïda per unes persones i amb una finalitat, el pas del temps, inevitablement canvia les coses, les persones, transforma els materials dels que es construeix la terra i tot en el que en ella hi habita. Allò que en un temps va ser, ara es transforma i s’usa per a noves finalitats.

La mutació que sofreixen els espais gràcies a les diferents generacions que el van trepitjant, als diferents aconteixements socials que es van succeint, fins a arribar altre cop a aquella calma, a la solitud del lloc, a l’abandó, a la destrucció a bé nova transformació, el retorn a la natura, al lloc d’on van sortir un dia i, com ella canvia els espais, els integra, ja que li pertanyen, filant prim li pertany tot el que existeix.

Recórrer l’història del lloc, ara que ja està en calma, mirar enrere per a reconstruir la seva cronologia, fer el camí a l’inversa, des de la mort, al naixement i així clavar-hi la mirada."Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com