dimecres, 15 de setembre del 2010

Encants vells / Fotografies de Juan Carlos Sánchez


El Juan Carlos Sánchez ens presenta el seu treball "Encants vells":

"Oportunitats, Liquidació Total, Setmana Fantàstica, Pla Renove, Novetats, 2x1, Últimes Rebaixes, ...


Quan els models de distribució oficials es saturen, els productes que no tenen sortida troben el seu lloc a l'últim reducte del consumisme: "Els Encants Vells de Barcelona". L'únic mercat del reciclatge i venda d'articles d'ocasió que combina lo nou amb lo vell. On es poden trobar els objectes més inesperats i sorprenents."

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Algunes de les fotos m'han encantat! Mai millor dit, ara que ho veig escrit. Hi vaig sovint als Encants i mai m'he decidit a portar la càmera, m'agrada més sumergir-me entre les coses i observar a la gent. Més que el paissagte, el que em demana la càmera es la gent, els retrats i s'ha d'anar amb compte de no "provocar mal rotllos". Potser això també m'ha frenat. Molt bones! Segueix!!!

johnny ha dit...

Gracies, penso com tú, la fotogràfia per mi és un vehícle per compartir experiències i relacionar-te amb els altres. Una bona teràpia per la timidessa :)
Els encants és un lloc molt atractiu però problématic per la seva ideosincràcia. Tots aquest retrats son robats, però això tambè m'ha permet agafar el moment.
Moltes gràcies pel teu comentari¡¡

Anònim ha dit...

Si, per a la timidesa va molt bé!!! Jo també faig robats (amb tele. que soc una mica "cagada") però als Encants encara no n'he fet. M'hauré de decidir abans no els canviin de lloc ...
Molt bones!