dijous, 30 de setembre del 2010

Un dia a la vida de Juanito / Fotografies de Sonia Giménez


La Sonia Giménez ens presenta el seu treball "Un dia a la vida de Juanito":

"
La Síndrome de Down, és conseqüència d'una alteració genètica consistent en que les cèl·lules del nadó posseeixen al seu nucli 47 cromosomes enlloc de 46. Actualment es desconeix la raó per la que succeeix aquest increment cromosòmic.


Juanito per als seus familiars i amics és un nen feliç, ell mateix així ho expressa, "jo sóc feliç", i d'aquesta forma es mostra en el seu dia a dia, contagiant a les persones que el rodegen de la seva particular forma de mirar la vida, calmada, sociable, sense prejudicis, amb altes dosis d'il·lusió, i ganes de gaudir d'absolutament tot."

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com

4 comentaris:

Albert Garreta ha dit...

m'ha agradat molt veure el reportatge, esta genial la manera com trasmet la vida del dia a dia del noi...

Felicitats

Esojairam ha dit...

Aquesta estona mirant les fotos m´ha transmès una sensació de pau dintre de la quotidionitat del dia a dia,gens estressant i molt humana.

Enhorabona Sònia per les fotos i el tema escollit,

MªJosé
www.lahyladora.blogspot.com

josep cases mas ha dit...

Un treball realment molt bo Sonia,les fotografies amb blanc i negre fantàstiques,on ens mostres un Juanito fan del Barça i d'una qualitat humana extraordinària.

Josep M. ha dit...

Molt bo el tema i el treball fotogràfic que has fet. Com ha dit algú, dins l'estrés del dia a dia transmet pau i tranquilitat visualitzar aquestes fotografies.

Josep M.