dijous, 4 de novembre del 2010

Mentalese / Fotografies de Daniel Laurinc


En Daniel Laurinc ens presenta el seu treball "Mentalese":

"Diuen que existeix un llenguatge d'idees. Que la nostra ment parla un idioma propi. Diuen que encara que no te paraules, te la seva sintaxis i també la seva semàntica. Això diuen. Ells. I ho van anomenar Mentalese.


Per suposat jo no entenc de res d'això. Tota la ciència cognitiva, les neurones i que sé jo que més, no és per a mi. Sóc un home d'aquí i d'allà. Sóc un home amb records, desitjos i fantasies. Molta fantasia. Potser massa."

El sexe. El bitllet més barat de la realitat que et condueix fins allà on tu vols. Millor que l'AVE, galetes de dolç de llet, un gol a la pròrroga, millor que tots els chupitos. El sexe. Un viatge que normalment agafen dos. O no.

El meu Mentalese fotogràfic és això. Un cocktail de desig, imaginació, frustració, aïllament que pots tenir sota els estímuls sexuals. Són llocs on mai has estat, cossos que mai has tocat, emocions que mai has tingut. O si...

Mentalese el vaig dur a terme durant el març de 2010 a Marsella durant un taller fotogràfic amb Antoine d'Agata. Sóc conscient de la seva influència visual, però no considero que aquest treball sigui només el resultat del "seu estil". Ha sigut després de deixar reposar durant un temps les fotografies, allunyat de la presencia d'Antoine, quan he arribat a la conclusió de que la influencia pot ser visual però no vivencial, i per consegüent, considero Mentalese com una obra pròpia.

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com