dijous, 14 d’abril del 2011

De l'abandonament i l'oblit / Fotografies de Luis Engroba


Luis Engroba ens presenta el seu treball "De l'abandonament i l'oblit":

"Fa molt de temps que es va servir l'última copa a la cantina, que va deixar de córrer la electricitat pels cables del quadre de comptadors, que l'olor de farina va desaparèixer del molí, que la fressa dels nens ja no s'escolta a la sortida de la escola, que la fàbrica va parar les seves màquines...

Només queda la bellesa d'una llum tènue filtrant-se per la finestra trencada i il·luminant el record, l'eco llunyà i apagat del que un dia va funcionar i que ja no ho fa, el gest de dolor d'una vida que va arribar a la seva fi..."

Amb aquestes imatges vull donar a conèixer espais que normalment estan ocults. Llocs abandonats que expliquen històries truncades condemnades a l'oblit.

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com

3 comentaris:

Albert Buzzi ha dit...

un excel·lent reportatge....
m'agrada especialment com has tractat la llum
felicitats

salut!

Ferran Petit ha dit...

les meves felicitacions pel reportatge, les imatges em semblen de molta qualitat, però sobretot penso que són autèntiques troballes, natures mortes que no ho estan, que ens parlen de la pròpia historia del indret i dels seus habitants, una aferrada

Anònim ha dit...

No entiendo perfectamente el catalán, pero si lo suficiente como para dar las gracias por vuestros comentarios tan positivos sobre mi trabajo.
Salut!
Luis Engroba