dilluns, 10 de novembre del 2008

Myanmar,quelcom més que una dictadura


A Birmània, ara anomenada Myanmar, em vaig donar compte que aquest país és quelcom més que una de les dictadures més fortes, que per desgràcia, existeixen avui dia. És un país amb una gent excepcional, una cultura increïble, uns monuments espectaculars...y molt més.

Al llarg del recorregut pel país, en tot moment, vam estar acompanyats per la multitud de gent feliç, lluitadora i treballadora, malgrat tots els inconvenients que això suposava i sense res que pogués fer el seu govern.

Una gent disciplinada, educada, amb uns principis que allà et criden molt l’atenció. Gent pobre, que t’ho dona tot, que tant sols mirant-los et tornen un somriure, que t’ofereixen el poc o gens que tenen...

Observeu amb cura les fotografies... Veieu cares tristes? Veieu a gent que pateix una de les dictadures més forts del moment?

M’agradaria que aquestes fotografies un fessin veure que a Birmània, no m’agrada anomenar-la “Myanmar”, hi ha gent que ens necessita, que necessita que hi anem, és més... ells volen que hi anem!

No deixeu de visitar-la, per molt que us diguin, per molt que sentiu...aneu!

No us en penedireu... i ells us ho agrairan sempre amb un somriure i un... MINGALABA!


Tota l’exposició complerta a TERRAdeNINGU.com