dilluns, 4 de maig del 2009

Akai


Pots visitar l’exposició a Click!Expos (gestionat per Photoverbum) al Restaurant “La Llavors del Origen”, ubicat al carrer Ramón y Cajal 12, al barri de Gràcia. Barcelona. Fins a finals de maig de 2009.

Una mirada de Japó a vista d’ocell. Un país de contrastos i contradiccions, naturals i humanes. Un lloc on poder apreciar l’harmonia i la bellesa d’una terra exuberant i d’una tradició mil·lenària, que es manifesta en les seves construccions i en el caràcter de les seves amables i reservades gents.

La espiritualitat latent, que es deixa veure incús dins d’aquestes enormes urbs deshumanitzades on al tombar la cantonada et pots trobar un petit temple intimidat entre grans gratacels. El capitalisme salvatge.

Akai (vermell) és el color que tenyeix les icones del Japó, la fusta dels temples, el llum dels carrers nocturns, amb els seus neons i fanalets, fins la bandera. La meva mirada no pot abastar tota la immensitat de detalls que formen el ric caràcter japonès, però intenta oferir pinzellades intenses, instantànies de tot el que envaeix els sentits d’un fotògraf, o de qualsevol visitant, que tingui la sort d’aterrar en aquest racó d’orient.


Tota l'exposició complerta a TERRAdeNINGU.com