dilluns, 6 d’abril del 2009

Abans, després, ara...

Després de passar una època bastant dura de la meva vida, tenia la necessitat d’exterioritzar-ho, i posar així un punt i a part a una etapa per començar a dibuixar un altra, sense oblidar el passat i aprenent d’aquest.

Es tracta un treball molt personal, on apareixen unes fotografies molt sinceres i potser un pèl incòmodes, però que m’han servit per treure el que portava a dins i veure en imatges el que moltes vegades he intentat explicar en paraules.

Són imatges realitzades amb una càmera lomogràfica Diana, la qual treballa amb carrets de mig format 6x6. La decisió d’emprar aquesta càmera és sobretot perquè volia treballar amb carret, per la idea de la còpia única, que tot i que després pots fer milers de còpies més, mai serà igual que la primera. Així doncs, també té una visió una mica poètica i romàntica de la fotografia.

Una altra de les raons amb més pes és perquè no pots tenir mai el control total de la càmera, i no pots saber 100% segur que sortirà. És així com apareixen molts errors que fan que cada imatge cobri vida per si mateixa, introduint elements que un mateix no havia pensat.

És una mena de paral·lelisme amb la vida i amb la història que volia explicar, on tot s’acaba convertint en una mena de somni i res és controlable.

Tota l'exposició complerta a TERRAdeNINGU.com