dilluns, 1 de febrer del 2010

La gastronomia en imatges (Els sabors de la vista) / Fotografies de Pedro Morales


El Pedro Morales ens presenta el seu treball “La gastronomia en imatges (Els sabors de la vista)”:

"Amb el color com a ingredient principal, les obres que presento poden ser àcides, dolces o salades segons els “ulls que les provin”.

No es tracta només d’una exposició fotogràfica. La fotografia m’ha servit com la base d’una bona massa per dipositar sobre ella idees tretes a vegades del subconscient, a vegades trobades per sorpresa malgrat haver estat buscades.

M’encanta barrejar, fusionar i alterar la realitat. En aquesta exposició he intentat que la varietat sigui un motiu per gaudir. L’espectador no trobarà un estil d’autor, les notes de cubisme i surrealisme es passegen per les obres.

La gastronomia sedueix la boca, les imatges per la mirada, els nous sabors son tan gustosos o amargants com les meves obres, però si proves diverses vegades un nou sabor pot acabar essent addictiu.

Sobre l’autor, a mig camí entre l’ inconformisme de lo mecànic de la fotografia, i a les portes de la pintura, intentant absorbir els mars de mitjans que ens ofereix la tecnologia actual, per deixar caure gotes de colors, distorsionats entre mascares i pinzells digitals amb la finalitat d’alegrar el cor a través dels ulls".

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com