dijous, 10 de febrer del 2011

L'home Gòtic / Fotografies de Simone Branchini, Idea original de Felipe Cabezas


Simone Branchini i Felipe Cabezas ens presenten el seu treball "L'home Gòtic":

"L'Home Gòtic neix i viu al Cas Antic. Criat al carrer, urbanita, marginal i cosmopolita, es mou pels carrers de Barcelona lluitant contra els seus famosos Arxi-Enemics: La Fam i El Fred.

Cada dia, aquests terribles enemics de l'Home Gòtic, l'ataquen i el vencen, en una batalla sense final que comença cada dia, i mai acaba. La Fam, el seu enemic més terrible, ha desenvolupat el poder d'aparèixer en els moments més inoportuns, i El Fred, un enemic més intens i més poderós, assetja sobre tot a certes hores del dia, encara que durant gran part de l'any el deixa viure tranquil.."

Gòtic a desenvolupat certs poders que el permeten protegir-se d'aquests super-mega malvats: un olfacte super-poderós que detecta les més mínimes restes de menjar, inclús en el cubell d'escombreries més profund. També ha entrenat una certa capacitat sensitiva que el porta a escollir els racons del carrer més càlids i apartats, combatent amb aquestes dues super-capacitats als seus dos enemics.

Famoses son les seves aventures per la ciutat, desconegudes per a la majoria dels mortals, però riques en anècdotes: trobar, per instint, una llauna de tonyina mig plena, o una sabata en bon estat, realitzar, de manera olímpica una carrera davant la policia, descobrir un matalàs sense puces i altres bestioles, son algunes de les peripècies que el nostre protagonista viu a diari.

Afortunadament, el fotògraf Simone Branchini, intrèpid i atrevit com el que més, advertit per l'intrèpid detectiu Felipe Cabezas, conegut com Il Capitano Spavento della vall'Inferna, han captat imatges inèdites del nostre estimat protagonista. Marco Chiaperotti, un que passava per allí, li va posar música a l'assumpte.

Gaudiu amb nosaltres d'aquest super-foto-reportatge especial

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com