dijous, 10 de novembre del 2011

Mercats. Una vida en color / Fotografies de Luis Fernández


Luis Fernández ens presenta el seu treball "Mercats. Una vida en color":

"Des de temps molt remots la activitat comercial i d'intercanvi de productes ha estat molt intensa a Barcelona, i ha jugat un paper molt destacat en la societat.

Avui en dia, amb més de quaranta mercats, Barcelona pot presumir de ser una de les ciutats que posseeix una xarxa tant nombrosa.

Els mercats no han estat, ni son, únicament centres d'intercanvi i compravenda de productes sinó que indiscutiblement han aportat un paper important en la cohesió social de la població.

Per tot això, han d'assumir els nous reptes futurs amb una gran voluntat de renovació per a continuar tenint un paper destacat en aquesta societat."

Podeu veure tota l’exposició a TERRAdeNINGU.com

1 comentari:

Ferran Petit ha dit...

Els mercats sempre he trobat que son molt atractius a nivell fotogràfic, pel moviment continu que hi ha, per la diversitat i el color. Penso que ha estat un encert per part de Terra de Ningú, el fet d´escollir les fotos de Luis Fernández, perquè en els temps que córren on cada vegada es tendeix a fer les compres a grans superficies, significa una aposta pel mercat tradicional, més proper i carismàtic, enhorabona Ferran Petit